Parket schuren

Parketvloer schuren

✓ Schoon schuren met een professionele parket schuurmachine
✓ Polijsten met de polijstmachine

✓ Afwerken met (kleur)olie naar keuze of
✓ Afwerken met 3 lagen parketlak
✓ stof-arm

Bij NL Parket begrijpen we dat het proces van het schuren van een parketvloer belangrijk is om uw vloer weer in optimale staat te brengen. We leggen graag uit hoe dit proces in zijn werk gaat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Stap 1: Inspectie en voorbereiding

Voordat we beginnen met het schuren van uw parketvloer, voeren we eerst een grondige inspectie uit. We bekijken de algehele conditie van de vloer, identificeren eventuele beschadigingen, krassen of verkleuringen en beoordelen welke schuurtechnieken het meest geschikt zijn. Daarna bereiden we de ruimte voor door meubels te verplaatsen en eventueel de vloer af te dekken om stofophoping te minimaliseren.

Stap 2: Schuren

Het schuren van de parketvloer gebeurt met behulp van geavanceerde schuurmachines die zijn ontworpen om efficiënt en nauwkeurig te werken. We beginnen met grovere schuurkorrels om de bestaande afwerklagen, beschadigingen en oneffenheden te verwijderen. Vervolgens gaan we geleidelijk over op fijnere schuurkorrels om een glad en gelijkmatig oppervlak te creëren. Tijdens het schuren besteden we extra aandacht aan de randen en moeilijk bereikbare plekken om een uniforme afwerking te garanderen.

Stap 3: Afwerking

Na het schuren van de parketvloer is het tijd voor de afwerking. We bieden verschillende afwerkingsopties, zoals lak, olie of hardwax, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften. Deze afwerklagen beschermen niet alleen de vloer, maar geven ook de gewenste uitstraling. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige en gelijkmatige toepassing van de afwerklagen, waarbij ze rekening houden met de droogtijd tussen de lagen.

Bij NL Parket streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van het schuurproces. We gebruiken hoogwaardige materialen, geavanceerde technologieën en hebben ervaren vakmensen in dienst om ervoor te zorgen dat uw parketvloer met zorg wordt behandeld en weer in zijn oude glorie hersteld wordt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het schuren van uw parketvloer. Vertrouw op NL Parket voor professioneel parket schuren en renovatie met aandacht voor detail en kwaliteit.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

CBW Erkend

NL Parket gelooft in transparantie, duurzaam handelen en oog op service en klantgerichtheid.