VAKKUNDIG ADVIES

20 JAAR ERVARING

Fysieke Showroom

CBW Erkend

VAKKUNDIG ADVIES

NL Parket
Parket schuren

Parketvloer schuren & oliën

✓ Schoon schuren met een professionele parket schuurmachine
✓ Polijsten met de polijstmachine

✓ Inclusief (kleur)olie naar keuze
✓ stof-arm

€ 30,- p/m2

Sterren

Werkwijze

E

Schuren en polijsten

Houten-/ parketvloeren zijn vloeren die jarenlang mee gaan. Dit komt doordat een houten vloer, mits het goed onderhouden wordt, meerdere keren opgeschuurd en behandeld kan worden om weer een nieuw leven in te brengen.

E

Oliën of lakken

Na het schuren wordt de houten-/ of parketvloer afgewerkt in de gewenste kleur. Dit kan door middel van lak of (hardwax)olie afgewerkt worden. Bij het kleuren maken wij voornamelijk gebruik van olie, omdat deze het beste resultaat levert. Olie verkleurt niet, is milieuvriendelijk, beschermt en verzorgt uw vloer tegelijk en tevens zijn krasjes en vlekken eenvoudig zelf weg te werken.

E

Genieten

Na afronding van onze werkzaamheden dient te vloer ten minste 24 uur te drogen. Hierna kunt u de meubels terug plaatsen op de vloer en genieten van de vloer.

Wat onze enthousiaste klanten vertellen:

Petr
23/01/2020
Wij zijn ontzettend blij met onze houten vloer, erg strak gelegd door Ken. Precies zoals we het wilde. We hadden wat tegenslag met de lak die we hebben gekozen maar Ken is net zo lang doorgegaan met herstellen tot het perfect was. Hij is altijd even vriendelijk en behulpzaam en wil vooral de klant tevreden stellen met zijn werk. Wij raden hem zeker aan!
Danielle Keijzer
04/12/2019
Onze hard houten vloer laten schuren en lakken door NL Parket en enorm blij mee! Allereerst enorm strak opgeleverd en goed advies geleverd over de behandeling van het hout! En daarbij heel fijn in maken van afspraken en de communicatie.
Alex Dirks
29/07/2019
Wat een vaklui! Supergoeie service én heel professioneel. De vloer is keurig gelegd en de mannen denken ook nog mee over de beste oplossingen. Daarnaast bijzonder vriendelijk en betrouwbaar. Absolute aanrader!
Janneke Vlemmix
22/06/2019
Vakkundig gelegd! Erg blij mee

Vrijblijvende offerte aanvragen?

CBW Erkend

NL Parket gelooft in transparantie, duurzaam handelen en oog op service en klantgerichtheid.

CBW Erkend