NL Parket – uw vertrouwde partner voor hoogwaardige vloeroplossingen in Den Haag. Ons team van ervaren professionals, bestaande uit Ken Turfboer en Martin Grinwis, staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en hoogwaardige service.

Martin Grinwis, met zijn uitgebreide kennis van parketvloeren, is een ware expert in zijn vakgebied. Met zijn passie voor hout en jarenlange ervaring weet hij als geen ander welke parketvloer het beste past bij uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Ken begeleidt u stap voor stap bij het kiezen van de juiste houtsoort, afwerking en legpatroon, zodat u een parketvloer krijgt die perfect past bij uw interieur.

Ken Turfboer is onze specialist op het gebied van laminaat- en PVC vloeren. Met zijn grondige kennis van deze vloeroplossingen en zijn oog voor detail, helpt Martin u bij het vinden van de ideale laminaat- of PVC vloer die past bij uw levensstijl en designvoorkeuren. Hij staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij NL Parket geloven we in het leveren van persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen. Onze toegewijde medewerkers, Ken en Martin, luisteren naar uw wensen en behoeften, en zorgen ervoor dat u de beste vloerkeuze maakt. Of u nu advies nodig heeft over parket, laminaat of PVC vloeren, ons team staat altijd klaar om u te helpen met hun expertise en professionele aanpak.

Bij NL Parket streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige vloerproducten, het bieden van betrouwbaar advies of het verzorgen van vakkundige installaties, we streven altijd naar uw volledige tevredenheid. Ons team van experts, Ken Turfboer en Martin Grinwis, zorgt ervoor dat uw vloerproject soepel verloopt en dat u kunt genieten van een prachtige vloer die aan al uw verwachtingen voldoet.

Wanneer u kiest voor NL Parket, kiest u voor een betrouwbare partner met ervaren professionals die uw vloerproject tot een succes maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met Ken of Martin. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer in Den Haag en omstreken.